Copyright © 2014. :: “PRIZMA-1993” DOO :: Sva prava zadržana :: Pravila i uslovi korišćenja :: Politika privatnosti

Pravila i uslovi korišćenja

Opšta pravila

Upotrebom  sadržaja objavljenog na Sajtu automatski prihvatate aktuelna Pravila i uslove korišćenja. Korisnici su dužni da se upoznaju sa Pravilima i uslovima korišćenja pre upotrebe Sajta, jer se smatra da su na taj način u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim Pravilima i uslovima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. Korišćenje sadržaja Sajta dozvoljeno je isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa aktuelnim Pravilima i uslovima korišćenja. Vlasnik zadržava pravo izmene Pravila i uslova korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena.


Sadržina

Sajt je napravljen sa ciljem ličnog informisanja Korisnika o ponudi proizvoda i usluga koje obezbeđuje maloprodajni objekat Knjižara i paipirnica “PRIZMA93” koji predstavlja poslovnicu preduzeća “PRIZMA-1993” DOO iz Bečeja. Ne tvrdimo i ne garantujemo da su sve dostpune informacije tačne, kompletne i relevantne u trenutku pregledanja Sajta. Fotografije proizvoda i usluga ne moraju da odgovaraju istim u našem maloprodajnom objektu. Materijali na Sajtu uključujući fotografije, slike i tekstove, ne mogu biti kopirani, reprodukovani, objavljeni, postavljeni, emitovani ili predati na bilo koji način osim za ličnu nekomercijalnu upotrebu. Za svaki drugi način korišćenja potrebna je pismena dozvola. Sadržaj Sajta ne sme se prenositi u bilo kom obliku bez prethodnog odobrenja Vlasnika. Korisnik prihvata uslov da neće preraditi, promeniti ili stvoriti rad koji će biti derivat bilo kog materijala koji se nalazi na Sajtu ili ga koristiti u bilo koju drugu svrhu osim za ličnu i nekomercijalnu upotrebu.


Zaštita autorskih prava

Vlasnik zadržava sva autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, grafičke, vizuelne, audio i druge materijale), stoga se neovlašćeno korišćenje bilo kod dela Sajta smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Preuzeti sadržaji koji se nalaze na Sajtu su postavljeni u najboljoj nameri i u skladu sa pravilima deljenja sadražaja sa označenim izvorom, odnosno vlasnikom autorskog prava nad preuzetim sadržajem. Kompletan autorski sadržaj na Sajtu, koji uključuje grafičke, tekstualne, audio, video, multimedijalne i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima Republike Srbije.  


Linkovi ka drugim veb stranicama

Ukoliko Sajt sadrži linkove ka veb stranicama izvan vlastitog domena, isti su objavljeni u dobroj nameri i u skladu sa tematikom Sajta. Pored sopstvenog autorskog sadržaja Sajt može da sadrži tekstove i informacije drugih autora/medija koji su preneti u najboljoj nameri sa linkom ka izvoru. Vlasnik se ne smatra odgovornim za sadržaje izvan Sajta.


Izjava o odricanju od prava - Disclaimer

Ni jedan deo Sajta ne podrazumeva nikakvu garanciju. Vlasnik ne snosi odgovornost za eventualnu direktnu ili indirektnu štetu nastalu primenom ili oslanjanjem na informacije koje se nalaze na Sajtu. Svi tekstovi, članci, fotografije, video snimci i drugi multimedijalni sadržaju na Sajtu su postavljeni u cilju pravovremenog i dobronamernog informisanja. Korisnik ih koristi na svoju ličnu odgovornost i rizik.Važeći zakoni

Pravila i uslovi korišćenja biće primenjeni i tumačeni u skladu sa zakonima Republike Srbije. Eventualni sporovi i rasprave prouzrokovane nepoštovanjem Pravila i uslova korišćenja su isključivo u nadležnosti (jurisdikciji) sudova u Republici Srbiji.Neprihvatanje

Ukoliko Korisnik ne prihvatate ova Pravila i uslove korišćenja u potpunosti, nema pravo na pristup i korišćenje Sajta i mora neodložno prekinuti upotrebu istog.


Politika privatnosti

Vlasnik se obavezuje da podatke Korisnika koji potiču iz formulara, ankete, korespondencije, prijave na elektronski bilten Vlasnika i sl. neće davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima bez dozvole Korisnika. Vlasnik nikada ne vrši prinudno prijavljivanje Korisnika. U slučaju da Korisnik nije zainteresovan da dalje prima elektronskom poštom bilten ili druge promotivne forme Vlasnika, može da se odjavi sa liste slanja istog u bilo kom trenutku na način koji je objašnjen u biltenu Vlasnika i na Sajtu. Vlasnik zadržava pravo izmene Politike privatnosti u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena. Svaka promena Politike privatnosti biće objavljena na ovoj stranici Sajta.Pravila i uslovi korišćenja odnose se na Vaše korišćenje sajta www.prizma93becej.com (u nastavku “Sajt”). Pristup i upotrebu Sajta obezbeđuje vlasnik Sajta Eržebet Ivanović uzimajući u obzir ovde data Pravila i uslove korišćenja. Upotrebom Sajta prihvatate ova Pravila i uslove korišćenja koji stupaju na snagu od momenta vaše posete stranicama Sajta. Zadržavamo pravo da promenimo Pravila i uslove korišćenja na Sajtu u bilo koje vreme postavljanjem novih. U ovim Pravilima i uslovima korišćenja korisnik Sajta definisan je kao "Korisnik", a vlasnik sajta definisan je kao "Vlasnik".